2 апр. 2013 г., 08:11  

Чувства! 

  Поэзия » Любовная
564 0 0

Очите светят, светят като алени искри,

а душата ми в тях се оглежда.

Пламна небето, със звезди

ще изпиша аз туй,

което ми шепне сърцето.

Ще запея със моята душа

песента, тъй дълго непята.

© Атанас Киров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??