29 ago 2005, 22:49

Чувство 

  Poesía
2039 0 13

По-нежна от дъжда напролет
е твоята любов към мен.
Така е омагьосваща, че моля
да бъда вечно в неин плен.

Разбирам я и ме разбира.
Дори когато ти мълчиш,
откривам светлите ù дири
във твоите усмихнати очи.

Не искам нищо! Даже и Едем.
Дори не вярвам, че е съществувал!
Но зная - твоята любов към мен
по-нежна от дъжда ще ме целува...

© Мария Гюзелева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??