22 mar 2024, 21:33

Чувство 

  Poesía
104 3 2

               В душата не може да се появи дъга, ако в очите не е валял дъжд. 
                                                          индианска мисъл

 

А аз валя. От толкоз време.
Превърнах се в облак,
езеро, река.
А облакът не се и изваля.
Не спря.
Хареса му, от радост се засмя
и без да се усети
една дъга завърза
облак и река.
Дълбоко в себе си,
на тайно място скрих ги.
Е, хайде, проклетнико,
нали се изваля!

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??