6 sept 2009, 16:39

Циганско лято 

  Poesía » Otra
555 0 16

Циганско лято,

като втора невеста -

не носи радост,

а само надежда,

че малко по-топла

зима ще дойде.

 

Циганско лято,

като огън догарящ -

не топли, а

от дима му се давим

и сълзи неволни

по страните се стичат.

 

Циганско лято -

                  лъжовно,

                       лютиво,

                               но... 

                                    истинско.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??