17 feb 2020, 9:18  

Цигу-мигу 

  Poesía » De humor
805 4 11

Давай леко цигу-мигу...
тази сутрин с Боговете
пихме вино, но амиго
свършиха им даровете...

 

Дадоха ми три камбани,
вързах първата на трънка
циг
у-мигу, скъсах лъка
втората въобще не дрънка!

 

Третата е осмо чудо,
на дърво ми нещо чука,
сигурно и то е лудо-
свиркай си, да не ти пука!

© Todos los derechos reservados

За разсипаното мляко, няма смисъл да се плаче,
пукнатият съд изхвърлям бързо – на боклука.
Може да се залепи, но пуска винаги, обаче,
та дори да няма външно никаква пролука.
Щом обърне се колата, прави друми има много, ...
  1123  13 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??