17.02.2020 г., 9:18 ч.  

Цигу-мигу 

  Поезия » Хумористична
804 4 11

Давай леко цигу-мигу...
тази сутрин с Боговете
пихме вино, но амиго
свършиха им даровете...

 

Дадоха ми три камбани,
вързах първата на трънка
циг
у-мигу, скъсах лъка
втората въобще не дрънка!

 

Третата е осмо чудо,
на дърво ми нещо чука,
сигурно и то е лудо-
свиркай си, да не ти пука!

© Всички права запазени

За разсипаното мляко, няма смисъл да се плаче,
пукнатият съд изхвърлям бързо – на боклука.
Може да се залепи, но пуска винаги, обаче,
та дори да няма външно никаква пролука.
Щом обърне се колата, прави друми има много, ...
  1108  13 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??