21 ene 2009, 22:11

Цикъл ''Той'' 

  Poesía » De amor
876 0 8
Не иска нищо повече от чукане 
по нейната врата полуотворена...
И търси във сърцето и пролука,
уж само да си поговорят...

Хаби се той, излишно се старае.
За всеки влак си има пътници.
Какво ще каже, ако в миг узнае,
че си приличат... и са спътници...

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??