7 jun 2010, 0:07

Цвете 

  Poesía
559 0 3

Прелестно си малко цвете

от лъчи огряно.

Хубаво си като мен.

Ти си дар за мен.

 

Плуваш в искри.

Танцуваш със звезди.

Прегръщаш треви.

Цвете прелестно си ти!

 

                                                                    Аделина Субева – 5 клас

© Ученици Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??