Jun 7, 2010, 12:07 AM

Цвете 

  Poetry
560 0 3

Прелестно си малко цвете

от лъчи огряно.

Хубаво си като мен.

Ти си дар за мен.

 

Плуваш в искри.

Танцуваш със звезди.

Прегръщаш треви.

Цвете прелестно си ти!

 

                                                                    Аделина Субева – 5 клас

© Ученици All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??