7.06.2010 г., 0:07 ч.

Цвете 

  Поезия
553 0 3

Прелестно си малко цвете

от лъчи огряно.

Хубаво си като мен.

Ти си дар за мен.

 

Плуваш в искри.

Танцуваш със звезди.

Прегръщаш треви.

Цвете прелестно си ти!

 

                                                                    Аделина Субева – 5 клас

© Ученици Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??