4 sept 2010, 8:24

Цвете мое 

  Poesía » De amor
1265 0 3

 

 

Цвете  мое

 

 

 

Ти  цвете  си  омайно,

разцъфтяло  далеч от  мен 

на  място тайно.

Колко  си  ми  ти  красиво,

страстно и  щастливо.

Щом  светът 

сега  те  зърне,

ще  те  обикне

и  ще  те  прегърне!

Безумно  ще  се  диви

на  твоите  очи  красиви.

Ще вдиша  аромата,

че на  прелести 

си  ти  богата.

Ще те  обгрижвам  нежно,

слънце  мое белоснежно.

Само  ме  обичай

и  при мен сега  дотичай!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??