Цвете мое
Ти цвете си омайно,
разцъфтяло далеч от мен
на място тайно.
Колко си ми ти красиво,
страстно и щастливо.
Щом светът
сега те зърне,
ще те обикне
и ще те прегърне!
Безумно ще се диви
на твоите очи красиви.
Ще вдиша аромата,
че на прелести
си ти богата.
Ще те обгрижвам нежно,
слънце мое белоснежно.
Само ме обичай
и при мен сега дотичай!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени