23 jun 2023, 11:04  

Цветна омайница 

  Poesía » Para niños
422 8 18

Слънцето отвънка грее.

Лятото се в шепи смее.

Идва време за игра

и... безгрижна веселба!

Ваканция, ваканция!

Ти цветна  си омайница!

С вълшебствата си на шега

превръщай дните в чудеса!

Морето с бурните вълни

и вятърът, що в тях ечи,

посрещат ни със песен-зов,

родени в искрена любов.

По плажа златен, ето на,

рапанче в стъпките запя.

Гласче до мидичка изви

сред блесналите вред искри.

А ние, малките деца,

прегърнали за миг света,

със цветни си хвърчила

политаме след песента:

"Ваканция, ваканция!

Ти цветна  си омайница!

С вълшебствата си на шега

превръщай дните в чудеса!"

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Шарен ден »

5 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??