18 ago 2022, 7:32

Цветни нишки 

  Poesía » Filosófica
219 0 1

Изтъкана съм от цветни нишки,

Които се преплитат в едно цяло

И изпитвам страх от готовия си лик

Щом погледна в това голямо огледало

 

Вперила съм поглед в своя силует

И откривам недостатъците си безчет

Поемам дъх, пропит от отчаяние

И моля Господ за покаяние

 

Благодарна съм, че съм такава

Пълна съм със забележки,

Но нали са те човешки

И няма хора безпогрешни

 

И няма време за съжаление,

Защото от тази болест, няма изцеление

Успявам да се събера и да изкрещя:

„Обичам се такава, така съм изтъкана“

 

Ф.Б.

© Симона Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Наистина трябва да се обичаме такива, каквито сме. Някои неща няма как да се променят и с обичта към същността ни се отърваваме от голям товар върху живота.
Propuestas
: ??:??