26 jun 2023, 20:08

Цветни усмивки 

  Poesía » Para niños
341 3 7

Малки човечета
в цветни колички
цветни усмивки
рисуват за нас.
А във очите им
ярки звездички
слънцето сбират
в палитра от смях.


Смело протягат
нежни ръчички,
за да прегърнат
деня непознат.
Дори след сълзите -
капчици чисти,
смях озарява

техния свят.


Скъпи, мъничета,
сладки, добрички,
за мъдростта ви...
благодаря!
Днес аз научих,
че само с усмивки,
мога по детски
да стоплям сърца!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Шарен ден »

16 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??