Малки човечета
в цветни колички
цветни усмивки
рисуват за нас.
А във очите им
ярки звездички
слънцето сбират
в палитра от смях.
Смело протягат
нежни ръчички,
за да прегърнат
деня непознат.
Дори след сълзите -
капчици чисти,
смях озарява
техния свят.
Скъпи, мъничета,
сладки, добрички,
за мъдростта ви...
благодаря!
Днес аз научих,
че само с усмивки,
мога по детски
да стоплям сърца!
© Таня Мезева Все права защищены