Толкова теменужено,
сигурно е заслужено.
Толкова искрено,
като измама.
Нереално-
реална усмивка,
пълни душата
и е радост
в сърцето.
Подкосени краката,
прималели от искане...
да довървят до тебе,
мое чакано жребие.
© Гинка Дюлгерова Todos los derechos reservados