30 nov 2008, 13:12

* * * 

  Poesía » Otra
511 0 0

                       Сън, като във всеки сън.

                       В нощ обикновено тиха.

                       Звън. Камбанен звън.

                       В небето ясно първите звезди се появиха!

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??