30.11.2008 г., 13:12 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
503 0 0

                       Сън, като във всеки сън.

                       В нощ обикновено тиха.

                       Звън. Камбанен звън.

                       В небето ясно първите звезди се появиха!

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??