Ти не се обади -
до телефона с надежда
стоя.
Ти не се обади -
почти си бях въобразила,
че вече си "бъбрим" на кафе.
Не се обади -
мисля си: "Къде ли сбърках?!"
Обади се! -
че толкова неща не
сбъднах...
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados