27.04.2010 г., 20:27 ч.

*** 

  Поезия » Друга
382 0 0

Ти не се обади -

до телефона с надежда

                              стоя.

Ти не се обади -

почти си бях въобразила,

че вече си "бъбрим" на кафе.

Не се обади -

мисля си: "Къде ли сбърках?!"

Обади се! -

че толкова неща не

                           сбъднах...

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??