Apr 27, 2010, 8:27 PM

*** 

  Poetry » Other
356 0 0

Ти не се обади -

до телефона с надежда

                              стоя.

Ти не се обади -

почти си бях въобразила,

че вече си "бъбрим" на кафе.

Не се обади -

мисля си: "Къде ли сбърках?!"

Обади се! -

че толкова неща не

                           сбъднах...

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??