...................
.......................
.........
........
..
...
.
Това е .
Всичко казано и премълчано.
Съзнателно и не разбрано.
Спор,ярост,оправдание,вина.
Безмислие,безсилие...
Съдба?!
Това е!
Всичко хвърлено и разпиляно.
Един живот.
Единствен монолог.
Наследство в многоточие.
Недоизказано.
Огромна въпросителна .
Събрание.
На хората със сведени глави.
И неудобните въпроси.
Терзания .
..
.
© Просто Някой Todos los derechos reservados