2.06.2024 г., 8:55 ч.

... 

  Поезия » Философска
56 0 0

...................

.......................

.........

........

..

...

.

Това е .

Всичко казано и премълчано.

Съзнателно и не разбрано.

Спор,ярост,оправдание,вина.

Безмислие,безсилие...

Съдба?!

Това е!

Всичко хвърлено и разпиляно.

Един живот.

Единствен монолог.

Наследство в многоточие.

Недоизказано.

Огромна въпросителна .

Събрание.

На хората със сведени глави.

И неудобните въпроси.

Терзания .

..

.

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??