Ти ми бягаш. Ти се криеш.
Докога, докога, докога..
Нима само трохи ще ми оставяш?
Самота, самота, самота..
Ако знаеш само - колко нощи не заспивах...
Тъмнина, тъмнина, тъмнина.
И колко пътища се спирах...
И колко пъти се проклех...
Нима си Хензел?
Нима съм Гретел?
Тишина, тишина, тишина.
Следите си - недей да триеш.
Следите си ми остави.
По тънка нишка аз ще тръгна.
И всички карти аз ще изчета.
Ще прекося морета, океани.
Но само... аз да знам, че чакаш ти.
Че чакаш ти.
Ти.
© Maria Radeva Todos los derechos reservados