Apr 14, 2020, 10:23 AM

*** 

  Poetry » Love
391 1 1

 

Ти ми бягаш. Ти се криеш. 

Докога, докога, докога.. 

Нима само трохи ще ми оставяш? 

Самота, самота, самота.. 

Ако знаеш само -  колко нощи не заспивах...

Тъмнина, тъмнина, тъмнина.

И колко пътища се спирах...

И колко пъти се проклех...

Нима си Хензел? 

Нима съм Гретел? 

Тишина, тишина, тишина.

Следите си - недей да триеш.

Следите си ми остави.

По тънка нишка аз ще тръгна.

И всички карти аз ще изчета.

Ще прекося  морета, океани.

Но само... аз да знам, че чакаш ти. 

Че чакаш ти.

Ти.


 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мариа, много ми харесва стила ти на писане. Браво!
Random works
: ??:??