26 oct 2016, 11:14

Да, ама Не! 

  Poesía » Civil
268 0 3

Меря сянката си точно.

Разпъвам времето на кръст.

Зрее мисълта ми срочно.

Пораства днеска моят ръст.

 

Пътя да намеря спешно,

да тръгна бързо и напред.

Но виждам времето ни днешно,

че е миражен силует.

 

Всичко вече е химера-

без смисъл е животът тук.

Как и пътя да намеря,

щом в мен живее някой друг?

 

Стрелям в сянката си точно.

Разпъвам себе си на кръст.

Става времето порочно

и се смалява моят ръст...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??