9 ene 2009, 16:44

Да бъде тишина! 

  Poesía
605 0 9
 

... дишам музика,

 

разляла безостатъчно

окапалите късчета

несмляна горест

и запотени са

стъклата от усилие -

безцелно

се роят въпросите...

запалена от щастие

замирам

и дишам

звездна тишина,  

по вените ми

стича се

всемира

сред капчици

размита самота...

и пари

по ръцете,

и боли,

нетленна е

по привечер,

безлунна...

и в унисон

с тъгата ми

кърви...

от векове

на никого не нужна...

 

музика...

 

(... в разлистените

партитури

замряха думите...)

 

 

Да бъде тишина!

 

09.01.09

Пловдив

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??