9 feb 2016, 21:06

Да ме познаваш 

  Poesía
406 0 3

Тежи ми... Тука, вътре ми тежи.
И нищо, че са горди раменете.
Познаваш ли ме? Може би. Кажи,
умееш ли да вникваш в редовете?

 

Умееш ли дълбоко да четеш?
Да виждаш туй, което се не пише?
И в слънцето, с което греех днес,
видя ли как умора тежко диша?

 

Усети ли две плакали очи
да търсят помощ, тихичко да викат?
Почувства ли пронизващи сълзи
по кожата ми вечно младолика?

 

Тежи ми... Тука, вътре ми тежи.
И нищо, че са горди раменете.
Да ме познаваш пътят е един - 
минаващ отстрани на редовете...

© Весела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??