9 abr 2009, 21:27

Да можеш 

  Poesía » Filosófica
1400 0 43

ДА МОЖЕШ

Да направиш добро и на път да го хвърлиш.
Да забравиш за него ти на мига.
Да не чакаш отплата, дори и от Бога.
Това е да имаш благородна съдба.

Да обичаш безкрайно, без да очакваш
благодарност събрана в лъч светлина.
Да умееш да плачеш над чуждата болка.
Да простиш непростимите даже неща.

Да можеш да падаш. Без риск да останеш
долу, заровен до гуша в калта.
Ръка да протегнеш и да можеш да хванеш
към тебе протегната чужда ръка.

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??