1 sept 2018, 1:13  

Да плачеш от щастие 

  Poesía » Filosófica
377 1 4

ДА ПЛАЧЕШ ОТ ЩАСТИЕ

 

Само един път в живота си плаках от щастие,

плаках от радост,

плаках със страст,

беше, когато за първом поех кислород,

вдишах дълбоко,

вдишах живота си…

Още веднъж ще проплача по детски – от щастие,

с радост ще плача

още веднъж

и след туй никога повече никакъв плач,

спирам да дишам…

Сбогом, Животе! Привет, Звезден дом!

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??