Да послушаме музика.
Момиче от огън!
Преди зората,
когато погледнах в очите ти,
реших, че може би това е любов.
Моля те, прости ми,
нищо не е от значение,
освен ноемврийския дъжд,
но аз не искам да пропусна нищо
дори и дъжда.
Това не е довиждане,
когато мъж обича жена.
Пожелай си нещо
и аз ще го направя за теб.
Твърде късно е да се извиня,
време е да тръгваме.
Аз съм паднал пред теб,
момиче от огън.
Преди зората
е време за любов.
© Митко Донев Todos los derechos reservados