20 нояб. 2013 г., 19:41

Да послушаме музика. 

  Поэзия » Любовная
718 0 3

Да послушаме музика.

 

Момиче от огън!                                 

Преди зората,                                    

когато погледнах в очите ти,             

реших, че може би това е любов.   

Моля те, прости ми,                            

нищо не е от значение,                        

освен ноемврийския дъжд,             

но аз не искам да пропусна нищо    

дори и дъжда.                                     

Това не е довиждане,                       

когато мъж обича жена.                   

Пожелай си нещо                            

и аз ще го направя за теб.               

Твърде късно е да се извиня,             

време е да тръгваме.                      

Аз съм паднал пред теб,                  

момиче от огън.                             

Преди зората                                    

е време за любов.                           

© Митко Донев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хареса ми...
  • Много музика има в тия думи, щастието е в нейните ръце може да го моделира ...............
  • Чудесен лирически етюд!Много любов...Пожелавам на героя наистина да не пропусне нищо, за да не се наложи да се извинява, и да я направи много щастлива.
Предложения
: ??:??