11 dic 2020, 19:13

Да простиш 

  Poesía » Otra
380 1 1

Да простиш то значи, че животът
дълго учил те е на това.
Удрял те със зло, с неправди много -
сам си се изправял на крака.

Вместо зъл и наранен преглътваш,
в себе си не пазиш думи зли.
Само твойта мъка не отхвърляш,
че в прегръдка здраво те държи.

Иначе прощавай, че не знаеш
той, какво пък другият таи.
Болките е трудно да забравиш,
пожелай му само добрини.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??