Няма да кажа: "Липсваш ми".
Ще кажа -
часовника изгуби
стрелките си от чакане.
На бялото табло
не може нищо да пристигне -
никоя секунда,
нито
среща.
Лежа във тръни,
ще кажа,
и въздухът
ръждив
и грапав е,
прорязва ме най-остро
през гърдите.
Ако ти кажа: "Липсваш ми",
ти как ще разбереш,
че нямам сили да го кажа?
© Тайна Todos los derechos reservados