25.07.2015 г., 9:34 ч.

Да се чете бавно 

  Поезия » Любовна
799 0 4

Няма да кажа: "Липсваш ми".

Ще кажа - 

                  часовника изгуби
                  стрелките си от чакане.
На бялото табло

не може нищо да пристигне - 

никоя секунда,

нито 

среща.

 

Лежа във тръни,

ще кажа,

и въздухът

                  ръждив
                  и грапав е,

прорязва ме най-остро

през гърдите.

 

 

Ако ти кажа: "Липсваш ми",

ти как ще разбереш,

че нямам сили да го кажа? 

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??