16 oct 2007, 21:53

Да се събувам от страстта 

  Poesía
589 0 2
Ще напиша обичта
с кафяви букви -
да бъде топла и уютна
- с цвета на старите дървета.
Ще обикна всяка твоя
истина - и ще я измислям
с теб в различни цветове
- обагрена като есенни листа...
Ще опиша радостта
да се събувам от страстта
на спомените ми и
да се отдавам на
вълшебствата реалност...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??