Oct 16, 2007, 9:53 PM

Да се събувам от страстта 

  Poetry
610 0 2
Ще напиша обичта
с кафяви букви -
да бъде топла и уютна
- с цвета на старите дървета.
Ще обикна всяка твоя
истина - и ще я измислям
с теб в различни цветове
- обагрена като есенни листа...
Ще опиша радостта
да се събувам от страстта
на спомените ми и
да се отдавам на
вълшебствата реалност...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??