12 abr 2017, 13:45

Da tales doses 

  Poesía
271 0 1

На върха на иглата
тече повече кръв,
дрогирана с твоите грешки.
Тялото ми трепери
от нямане.
Толкова е пристрастяващо,
че искам да умра

в твое присъствие.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??