12.04.2017 г., 13:45 ч.

Da tales doses 

  Поезия
298 0 1

На върха на иглата
тече повече кръв,
дрогирана с твоите грешки.
Тялото ми трепери
от нямане.
Толкова е пристрастяващо,
че искам да умра

в твое присъствие.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??