Apr 12, 2017, 1:45 PM

Da tales doses 

  Poetry
297 0 1

На върха на иглата
тече повече кръв,
дрогирана с твоите грешки.
Тялото ми трепери
от нямане.
Толкова е пристрастяващо,
че искам да умра

в твое присъствие.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??