13 abr 2022, 13:51

Да те има 

  Poesía » De amor
368 0 2

Когато настроението ми заглъхне,

впило мълчаливо твоя аромат

и когато утрото ми неродено пак замръкне-

Нека да те има в този свят.

 

Когато натежала от обида,

отричам се от себе си съвсем...

До кости болката убила

Лишена от надежда ...

...нека да те има в моя ден!

 

Да бъдеш въздуха и хляба! И солта...

Постеля да си за душата уморена,

да те нося в паметта си като кръст,

но нека тебе само да те има..

 

 

Онемяла от мълчания и думи,

с две изтръпнали от нямане ръце...

Да болиш до бяло,до излишък,до полуда,

но само да те има,да си в моето сърце.

 

Да си смисъла и вяра, и данежда,

глътка въздух в уморения ми ден.

Да си! Да те има! Толкова ми стига!

За да може утрото да съмне и за мен.

© Електра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много благодаря,Миночка,за прекрасните думи! Благодаря,че прочете и оцени!
  • Невероятен, чувствен и откровен стих, който докосва душата. Вложила си силна енергия и обич, която го прави прекрасно! Благодаря ти, че ми достави това удоволствие! Поздравявам те!
Propuestas
: ??:??