27 mar 2008, 7:45

"Да ти повярвам ли?" 

  Poesía » De amor
756 0 2
Да вярвам ли на думите,
че още мислиш за мен?
Да вярвам ли на сърцето ти,
че иска още мен?

Да вярвам ли на всеки поглед,
нежно галещ ме?
Да вярвам ли, че във съня си
тайно любиш ме?

Да вярвам ли, не зная вече,
не искам още да боли?
Да вярвам ли, кажи да зная,
дали ще спре да ми горчи?

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??