27.03.2008 г., 7:45 ч.

"Да ти повярвам ли?" 

  Поезия » Любовна
749 0 2
Да вярвам ли на думите,
че още мислиш за мен?
Да вярвам ли на сърцето ти,
че иска още мен?

Да вярвам ли на всеки поглед,
нежно галещ ме?
Да вярвам ли, че във съня си
тайно любиш ме?

Да вярвам ли, не зная вече,
не искам още да боли?
Да вярвам ли, кажи да зная,
дали ще спре да ми горчи?

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??