Mar 27, 2008, 7:45 AM

"Да ти повярвам ли?" 

  Poetry » Love
757 0 2
Да вярвам ли на думите,
че още мислиш за мен?
Да вярвам ли на сърцето ти,
че иска още мен?

Да вярвам ли на всеки поглед,
нежно галещ ме?
Да вярвам ли, че във съня си
тайно любиш ме?

Да вярвам ли, не зная вече,
не искам още да боли?
Да вярвам ли, кажи да зная,
дали ще спре да ми горчи?

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??