21 may 2009, 12:24

Да вдъхнем 

  Poesía » Filosófica
705 0 32

Изправени...

по-често пред дилеми,
пред трудности

погълнали увереността.
Забравяме за

слънцето как свети,
изгубени

във лабиринта на света.
И тичаме, и бързаме,

припрени сме.
Край нас животът бяга

във галоп.
Къде ли ще ни спре? 

Все уморени...
препускаме

към следващия ход.
Пропускаме

ний мигове красиви,
подритваме

усмивките, изпратени за нас.
А колко малко трябва, 

просто да поспреме.

И  вдъхнем глътчица
ЛЮБОВ... в захлас!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??