24 feb 2022, 7:43

Да загубиш приятел 

  Poesía
244 4 6

Напират сълзи онемели,

че не стана както се бяхме разбрали.

Вече в различни посоки поели

и дали ще се видим отново - едва ли.

 

Но знай, че където и да бъдеш

ти прощавам, без да те мразя.

Понякога, даже ще съм твоята съвест,

защото приятелите един друг се пазят.

 

И да…знам, че с мен не ти се говори,

знам, че не съм част от пейзажа,

но тежко е, че целия свят с мен спори,

а не мога за това да ти кажа.

 

В този стих за нищо не моля, 

освен да бъдеш просто читател,

за да видиш какво е да си в моята роля

и колко боли да загубиш приятел.

© Ивет Боянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??