Да запалиш слънце
Времето е болка. И борба.
Измълчани тишини. И жажди.
Безвремието е нежност. И вяра.
Избор. Надежди. И обети.
Истини събира и ги подрежда.
Времето среща безвремието,
когато сълза капне
право в сърцето,
онемяло от обичане.
Пише стих и многоточия.
Врича съдби и мечти.
И прошепва любов,
много любов. Сбъдва.
И пали слънца...
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados