30.10.2013 г., 20:36 ч.

Да запалиш слънце 

  Поезия » Любовна
474 0 0

Да запалиш слънце

 

Времето е болка. И борба.

Измълчани тишини. И жажди.

Безвремието е нежност. И вяра.

Избор. Надежди. И обети.

Истини събира и ги подрежда.

Времето среща безвремието,

когато сълза капне

право в сърцето,

онемяло от обичане.

Пише стих и многоточия.

Врича съдби и мечти.

И прошепва любов,

много любов. Сбъдва.

И пали слънца...

 

© Ванко Николов (Starkmaster   ®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??