26 may 2019, 7:02

Даден съм ти за любов 

  Poesía » De amor, Filosófica
1079 0 0

 

Даден съм ти за любов -
първо цвете в нежна пролет,
твой небесен благослов
и жадуван дълго, светъл полет!


Даден съм ти за любов,
в танца вечен на душите
и изгарящ тъмнината зов,
с раждането на звездите!

 

Даден съм ти за любов!
 

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??